Vi söker två revisorsassistenter – TILLSATT

Jobba hos MOORE Allegretto

Vi har nu hittat nya medarbetare på dessa positioner.

Du är välkommen med en spontanansökan till work@allegretto.se så sparar vi den till ett senare tillfälle.

 

Vill du utvecklas och ta ett nytt steg i din karriär?

Vill du få möjligheten att bli en del av en framgångsrik revisionsbyrå?
Just nu söker MOORE Allegretto två revisorsassistenter.

Om dig

Vi söker dig som gillar entreprenörskap och vill vara med på en resa där du får utveckla arbetsplatsen tillsammans med oss, samtidigt som du utvecklas som person.

För att lyckas hos oss krävs förmåga att kommunicera och samarbeta med många olika typer av människor. Du behöver ha hög social kompetens. Du är flexibel, utan att kompromissa med din noggrannhet. Du har stort engagemang i ditt arbete och gillar att arbeta självständigt och ta ansvar.

Du måste ha en kandidatexamen inom företagsekonomi och uppfylla Revisorsinspektionens teoretiska krav för auktorisation. Tidigare erfarenhet av bokföring är meriterande. Du skall också kunna kommunicera med våra kunder på svenska och engelska, både i tal och skrift.

Dina arbetsuppgifter

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer inledningsvis att bestå av revision av ägarledda företag, enklare utredningar och skattefrågor. Du kommer snabbt få eget ansvar.

Genom vidareutbildning och praktisk erfarenhet ser vi till att du växer och får nya utmaningar i den takt som passar dig. Efter att du har lärt dig revisionshantverket kommer du successivt mogna in i rådgivarrollen.

Under din karriär hos oss kommer du att få stöd och vägledning av en fadder och en coach, samt arbeta fram en personlig utvecklingsplan. Det finns med andra ord goda möjligheter för dig att växa och förverkliga din potential på MOORE Allegretto.

Vårt erbjudande

Du erbjuds en tjänst i ett företag som du kan växa i. Vi erbjuder utveckling och kompetenshöjning för dig som vill satsa – en bra skola för dig som vill bli revisor, med möjlighet att bli delägare. Du har möjlighet att forma ditt arbetsinnehåll och din yrkesroll efter just dina kunskaper och talanger. Vi sitter i en nyrenoverad lokal på centrala Södermalm.

Vi eftersträvar att våra medarbetare skall:

  • Växa med uppgifter och personligt engagemang
  • Vara nyfikna, vilja se möjligheter och anta utmaningar
  • Utveckla och upprätthålla våra kundrelationer genom att leverera revisionstjänster med hög kvalité som kunden kan förlita sig på

MOORE GLOBAL är ett revisionsnätverk med över 600 kontor och 30 000 medarbetare i drygt 100 länder. I Sverige finns vi representerade med sex kontor i regionerna Stockholm, Malmö och Göteborg.

MOORE Allegretto finns i Stockholm och är ett ägarlett revisions- och konsultföretag med bas på Södermalm. Våra kunder är till största delen ägarledda företag i olika storlekar, men även noterade bolag, ideella organisationer och bostadsrättsföreningar.

Vår ledstjärna är att alltid leverera kvalitet och att hålla en hög servicenivå till våra kunder. Både vi själva och våra kunder ställer krav på såväl engagemang som kompetens och integritet. Personligt engagemang är en av de viktigaste hörnstenarna i vårt arbete att löpande utforma och leverera tjänster som tillför våra uppdragsgivare värde och trygghet.


Skicka CV och personligt brev till work@allegretto.se.
Vi kallar till intervju löpande. Så länge annonsen ligger kvar är det möjligt att söka.

Anställningen påbörjas under hösten 2021 enligt överenskommelse.

Välkommen med din ansökan!

Dela på dina sociala medier:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Dela:

Share on facebook
Share on linkedin