Moore Allegretto söker en erfaren revisorsassistent.

Vi söker erfaren revisorsassistent

Vi har nu hittat en ny medarbetare på denna position.

Du är välkommen med en spontanansökan till work@allegretto.se så sparar vi den till ett senare tillfälle.

 

Vi vill bli fler och söker nu en erfaren revisorsassistent.

Vi söker dig som är driven, analytisk och gillar att bygga relationer. Du har ett par års erfarenhet från revisionsyrket och gillar att ge service till kunderna. Du tycker om att både arbeta självständigt och i team, och du har en förmåga att kunna kommunicera och samarbeta med många olika typer av människor. Du tar stort eget ansvar, är noggrann men också flexibel och initiativrik.

Dina arbetsuppgifter

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer bestå av att leda gransknings- och revisionsarbetet för våra kunder i varierande storlekar. Du kommer snabbt få ta eget ansvar. Vårt nära samarbete med kunderna gör att det uppstår nya frågor och nya utmaningar kontinuerligt, vilket också gör rådgivning till en viktig del av uppgiften.

Vårt erbjudande

Du erbjuds en tjänst i ett företag som du kan växa i. Vi värdesätter våra medarbetare och strävar efter utveckling och kompetenshöjning. Tillsammans kommer vi att arbeta fram din personliga utvecklingsplan där du själv kan påverka din väg mot auktorisation, egen kundstock och delägarskap. Vår kultur är inkluderande och familjär, där vi stöttar och hjälper varandra. MOORE Allegretto är ett växande företag där vi ger dig möjlighet att påverka ditt arbete och din roll utifrån kunskap och talang – och i förlängningen även vårt erbjudande till våra kunder. Vi har en trivsam arbetsmiljö på vårt kontor vid Skanstull på Södermalm.

Vi eftersträvar att våra medarbetare ska

  • utvecklas till att bli goda rådgivare för våra kunder
  • växa med uppgifter och personligt engagemang
  • vilja anta utmaningar

Om företaget

MOORE GLOBAL är ett revisionsnätverk med över 600 kontor och 30 000 medarbetare i drygt 100 länder. I Sverige finns vi representerade med sex kontor i regionerna Stockholm, Malmö och Göteborg.

MOORE Allegretto finns i Stockholm och är ett ägarlett revisions- och konsultföretag med bas på Södermalm. Våra kunder är till största delen ägarledda företag i olika storlekar, men även noterade bolag, ideella organisationer och bostadsrättsföreningar.

Vår ledstjärna är att alltid leverera kvalitet och att hålla en hög servicenivå till våra kunder. Både vi själva och våra kunder ställer krav på såväl engagemang som kompetens och integritet. Personligt engagemang är en av de viktigaste hörnstenarna i vårt arbete att löpande utforma och leverera tjänster som tillför våra uppdragsgivare värde och trygghet.


Du söker jobbet genom att skicka CV och personligt brev till work@allegretto.se
Vi hanterar ansökningar löpande. Så länge annonsen är öppen går det bra att ansöka.

Välkommen med din ansökan!

Dela gärna annonser i dina sociala medier

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Dela:

Share on facebook
Share on linkedin