Arbeta hos Moore Allegretto

Aktuella jobb

Revision är världens roligaste yrke!

Hos Allegretto blir du en del i våra kunders framgång. Kunden har sitt entreprenörskap, sin spetskompetens om verksamheten. Vi stöttar i hur spelreglerna tillämpas för att skapa struktur, stramhet, trygghet. Och mycket mer. Som revisor är du med och förändrar världen! Vi verkar för ett långsiktigt hållbart företagande, lönsamhet, samhällsansvar, sysselsättning. Hos oss kan du vara med att utveckla yrkesrollen i den fantastiska och spännande omvälvning som sker i branschen just nu. Vi är nyfikna på alla möjligheter förändringarna innebär. Allegretto är ett företag med tillväxtambitioner. I och med vår storlek kommer du kunna påverka ditt arbetsinnehåll och din arbetsroll efter kunskap och talang. Det gäller både dig som är nyutexaminerad och dig som redan har upparbetat en egen kundstock och kommer till oss. Höga ambitioner, analytiskt tänkande, glädje. Var med och förändra världen!

Auktoriserade revisorer

Vi är intresserade av att få kontakt med dig som är auktoriserad revisor och som vill pröva dina vingar hos oss på Allegretto och som tror dig kunna bidra i vår utveckling på den nya revisionsmarknaden. Delägarskap är en självklarhet om du är rätt person. Vi vill gärna att du antar utmaningen att gå Allegretto Delägarprogram och att du vill utveckla revisorsrollen med oss. Entreprenörskap, stolthet, empati och en enorm nyfikenhet på framtiden. Livet är fullt av möjligheter. Kontakta oss så berättar vi vad vi har i kikaren.

Att arbeta på Moore Allegretto

Alla nyanställda revisionsmedarbetare får en fadder som hjälper till med praktiska detaljer under den första anställningstiden. Vi har också ett coachprogram där medarbetarna coachas fram tills att de blir auktoriserade revisorer. Vi arbetar just nu med att tydliggöra karriärvägarna på Allegretto;

Allegretto Hantverkare
Allegretto Delägarprogram
Allegretto Trampolin
Allegretto Specialist.

Du får höra mer om detta när vi hörs. 

Hör gärna av dig till work@allegretto.se

Dela:

Share on facebook
Share on linkedin