Arbeta hos Moore Allegretto

Hos oss blir du en del i våra kunders framgång. Vi är en ax till limpa byrå som ger dig en bra överblick och möjlighet att tidigt jobba nära våra kunder, göra stor skillnad och bygga ditt egna nätverk. Som revisor hos oss är du med och gör skillnad på riktigt!

Vår inställning

Vi verkar för ett långsiktigt hållbart företagande, lönsamhet och samhällsansvar. Kunden har sitt entreprenörskap och sin spetskompetens om verksamheten och vi stöttar i hur spelreglerna tillämpas för att skapa struktur och trygghet. Och mycket mer. 

Hos oss kan du vara med och utveckla yrkesrollen i en spännande bransch. I och med vår storlek kommer du kunna påverka ditt arbete och din roll efter kunskap och talang. Det gäller både dig som är nyutexaminerad och dig som redan har en egen kundstock och kommer till oss. Höga ambitioner, analytiskt tänkande och mycket glädje hittar du hos oss.

Onboarding och coaching

Hos Moore Allegretto har vi korta karriärvägar och det finns stor potential att avancera snabbt. Du stöttas av coacher och får en egen utvecklingsplan där du kan påverka din karriär i den riktning du önskar.

Alla nyanställda revisorer får en fadder som hjälper till med praktiska detaljer under den första anställningstiden. Vi har också ett coachprogram där medarbetarna coachas fram tills att de blir auktoriserade revisorer. Vi arbetar just nu med att tydliggöra karriärvägarna hos oss; Allegretto Hantverkare, Allegretto Delägarprogram, Allegretto Trampolin och Allegretto Specialist. Vi berätta gärna mer om dessa vid en eventuell intervju.

Är du auktoriserad revisor?

Vi är intresserade av att få kontakt med dig som är auktoriserad revisor och som vill pröva dina vingar hos oss på Moore Allegretto och som tror dig kunna bidra i vår utveckling på den nya revisionsmarknaden. Delägarskap är en självklarhet om du är rätt person. Vi vill gärna att du antar utmaningen att gå Allegretto Delägarprogram och att du vill utveckla revisorsrollen med oss. Entreprenörskap, stolthet, empati och en enorm nyfikenhet på framtiden. Kontakta oss så berättar vi vad vi har i kikaren.

Några av våra medarbetare

Oavsett om du är auktoriserad revisor eller nyexaminerad student så vill vi komma i kontakt med dig. Hör gärna av dig till work@allegretto.se om du vill bli en del av oss!

Lediga tjänster hittar du här. 

Dela:

Share on facebook
Share on linkedin