Due Diligence

Ska du köpa eller sälja en verksamhet? Du gör klokt i att göra en finansiell och juridisk besiktning om du planerar att förvärva ett företag eller en verksamhet, en due diligence.

Årsredovisningen är ofta ett viktigt underlag för förvärvet, men hur vet du att intäkterna är rätt redovisade, att det finns något värde i fordringarna och att bolaget inte har några kostnadskrävande åtaganden som inte finns redovisade i räkenskaperna?

Vi hjälper dig.

För de juridiska frågorna har vi ett stort nätverk bland advokater och jurister. Vi hjälper dig att hitta rätt profil för dina behov.

Vi tar dock inte på oss alla typer av uppdrag, bland annat granskning av finansiella företag. Hör med oss. Om uppdraget inte passar oss, kan vi ge tips om andra aktörer som kan hjälpa.

due diligence_allegretto

Dela detta:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

VÅRA TJÄNSTER

Finansiell rapportering

Vår avdelning för finansiell rapportering hjälper företag och organisationer med att sammanställa finansiell rapportering. Det

Bolagsstyrning

En bra struktur på er bolagsstyrning ger goda förutsättningar för lönsamhet. Med rätt information kan

Due Diligence

Ska du köpa eller sälja en verksamhet? Vi hjälper dig med finansiell och juridisk besiktning om du planerar att förvärva en verksamhet, en due diligence.

BRANSCHER

Ägarledda företag

Med revision i ditt ägarledda företag skapas tillförlitlighet till dina finansiella rapporter hos dina intressenter,

Ideella organisationer

Vi arbetar mycket med ideella organisationer. Det finns mycket att förhålla sig till för ideella