Revision är världens roligaste yrke!

Hos Allegretto blir du en del i våra kunders framgång. Kunden har sitt entreprenörskap, sin spetskompetens om verksamheten. Vi stöttar i hur spelreglerna tillämpas för att skapa struktur, stramhet, trygghet. Och mycket mer.

Som revisor är du med och förändrar världen!

Vi verkar för ett långsiktigt hållbart företagande, lönsamhet, samhällsansvar, sysselsättning.

Hos oss kan du vara med att utveckla yrkesrollen i den fantastiska och spännande omvälvning som sker i branschen just nu. Vi är nyfikna på alla möjligheter förändringarna innebär.

Allegretto är ett företag med tillväxtambitioner. I och med vår storlek kommer du kunna påverka ditt arbetsinnehåll och din arbetsroll efter kunskap och talang. Det gäller både dig som är nyutexaminerad och dig som redan har upparbetat en egen kundstock och kommer till oss.

Höga ambitioner, analytiskt tänkande, glädje.

Var med och förändra världen!

Just nu söker vi…

…flera nya medarbetare för anställning i höst! Förra året fick vi två supertalanger till vårt team. Nu behöver vi fler talanger. Så här ser vår annons för revisorsassistent ut:

Vill du utvecklas och ta ett nytt steg i din karriär? Vill du få möjligheten att bli en del av en framgångsrik revisionsbyrå? Just nu söker vi två stycken revisorsassistenter. 

Dina arbetsuppgifter
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer inledningsvis att bestå av revision av ägarledda företag, enklare utredningar och skattefrågor. Du kommer snabbt få eget ansvar. Genom utbildning och praktisk erfarenhet ser vi till att du växer och får nya utmaningar i den takt som passar dig. Efter att du har lärt dig revisionshantverket kommer du successivt mogna in i rådgivarrollen. Under din karriär hos oss kommer du att få stöd och vägledning av en fadder och en coach, samt arbeta fram en personlig utvecklingsplan. Det finns med andra ord goda möjligheter för dig att växa och förverkliga din potential på Allegretto Revision. 

Din profil

För att lyckas hos oss krävs det att du har förmåga att kunna kommunicera och samarbeta med många olika typer av människor, en hög social kompetens, och är flexibel, utan att kompromissa med din noggrannhet. Som person lägger du ned stort engagemang i ditt arbete och gillar att arbeta självständigt och ta ansvar.
Vi söker dig som gillar entreprenörskap och vill vara med om en resa där du får utveckla arbetsplatsen tillsammans med oss, samtidigt som du utvecklas som person.

En grundförutsättning för att söka ett arbete hos oss är att du har en kandidatexamen inom företagsekonomi samt uppfyller Revisorsinspektionens teoretiska krav för auktorisation. Tidigare erfarenhet av bokföring är meriterande och du skall kunna kommunicera flytande med våra kunder i svenska och engelska, både i tal samt i skrift.

Vårt erbjudande

Du erbjuds en tjänst i ett företag som du kan växa i. Vi har utveckling och kompetenshöjning för dig som vill satsa – en bra skola för dig som vill bli revisor, med möjlighet att bli delägare. Du har möjlighet att forma ditt arbetsinnehåll och din yrkesroll efter just dina kunskaper och talanger. Vi sitter i en nyrenoverad lokal på centrala Södermalm.

Vi eftersträvar att våra medarbetare ska 

  • Växa med uppgifter och personligt engagemang
  • Vara nyfikna, vilja se möjligheter och anta utmaningar
  • Utveckla och upprätthålla våra kundrelationer genom att leverera revisionstjänster med hög kvalité som kunden kan förlita sig på”

Du är välkommen att skicka in din ansökan till work@allegretto.se.

Dessutom…

…är vi alltid intresserade av att få kontakt med dig som är auktoriserad revisor med en egen kundstock och som vill pröva dina vingar hos oss på Allegretto och som tror dig kunna bidra i vår utveckling på den nya revisionsmarknaden. Delägarskap är en självklarhet om du är rätt person. Vi vill gärna att du antar utmaningen att gå Allegretto Delägarprogram och att du vill utveckla revisorsrollen med oss. Entreprenörskap, stolthet, empati och en enorm nyfikenhet på framtiden. Livet är fullt av möjligheter. Kontakta oss så berättar vi vad vi har i kikaren.

Att arbeta på Allegretto

Alla nyanställda revisionsmedarbetare får en fadder som hjälper till med praktiska detaljer under den första anställningstiden.

Vi har också ett coachprogram där medarbetarna coachas fram tills att de blir auktoriserade revisorer.

Vi arbetar just nu med att tydliggöra karriärvägarna på Allegretto; Allegretto Hantverkare, Allegretto Delägarprogram, Allegretto Trampolin och Allegretto Specialist. Du får höra mer om dessa när vi ses.