Är du vår nya kollega?

Just nu söker vi…

…flera nya medarbetare! Förra året fick vi två supertalanger till vårt team. Nu behöver vi fler talanger, både nyutexaminerade och med erfarenhet, både revisorer och en talang till vår avdelning för finansiell rapportering. Så här ser vår annons för revisorsassistent ut:

”Vill du utvecklas och ta ett nytt steg i din karriär? Vill du få möjligheten att bli en del av en framgångsrik revisionsbyrå? Just nu söker vi två stycken revisorsassistenter.

Dina arbetsuppgifter
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer inledningsvis att bestå av revision av ägarledda företag, enklare utredningar och skattefrågor. Du kommer snabbt få eget ansvar. Genom utbildning och praktisk erfarenhet ser vi till att du växer och får nya utmaningar i den takt som passar dig. Efter att ha lärt dig revisionshantverket kommer du successivt mogna in i rådgivarrollen. Till ditt stöd kommer du få en fadder och en coach. Tillsammans kommer ni att arbeta fram din personliga utvecklingsplan.

Din profil

För att lyckas hos oss krävs det att du har förmåga att kunna kommunicera och samarbeta med många olika typer av människor, en hög social kompetens, att du lägger ned stort engagemang i ditt arbete och att du är självgående. Du är ansvarsfull, noggrann, flexibel och initiativrik.
Vi söker dig som gillar entreprenörsskap och vill vara med att utvecklas tillsammans med oss, både som människa och arbetsplats.

En grundförutsättning för att söka ett arbete hos oss är att du uppfyller Revisorsinspektionens teoretiska krav för auktorisation. Tidigare erfarenhet av bokföring är meriterande och du skall kunna kommunicera flytande med våra kunder i svenska och engelska, både i tal samt i skrift. Ytterligare språk är meriterande.

Vårt erbjudande

Du erbjuds en tjänst i ett företag som du kan växa i. Vi har utveckling och kompetenshöjning för dig som vill satsa – en bra skola för dig som vill bli revisor, med möjlighet att bli delägare. Allegretto är ett växande företag där du kommer kunna påverka ditt arbetsinnehåll och din arbetsroll efter kunskap och talang – och i förlängningen även Allegrettos erbjudande till våra kunder. Vi har en trivsam arbetsmiljö i ett centralt läge på Södermalm.

Vi eftersträvar att våra medarbetare ska 

  • utvecklas till att bli goda rådgivare för våra kunder
  • växa med uppgifter och personligt engagemang
  • vilja anta utmaningar och bli en del av ”den Lilla byrån” med den stora kompetensen”

 

Du är välkommen att skicka in din ansökan till work@allegretto.se.

Dessutom…

…är vi alltid intresserade av att få kontakt med dig som är auktoriserad revisor och som vill pröva dina vingar hos oss på Allegretto och som tror dig kunna bidra i vår utveckling på den nya revisionsmarknaden. Vi vill gärna att du antar utmaningen att gå Allegretto Delägarprogram och att du vill utveckla revisorsrollen med oss. Entreprenörskap, stolthet, empati och en enorm nyfikenhet på framtiden. Livet är fullt av möjligheter. Kontakta oss så berättar vi vad vi har i kikaren.

Vi är alltid intresserade av

Vi är alltid intresserade av att komma i kontakt med dig som är nyutexaminerad och som har de teoretiska kvalifikationerna för att skriva revisorsexamen i framtiden. Även du som har några års erfarenhet inom revision men som söker nya utmaningar och vill vara med att göra Allegretto till en av Sveriges bästa revisionsbyråer är välkommen att kontakta oss. Maila din ansökan och CV till work@allegretto.se.

Att arbeta på Allegretto

Alla nyanställda revisionsmedarbetare får en fadder som hjälper till med praktiska detaljer under den första anställningstiden.

Vi har också ett coachprogram där medarbetarna coachas fram tills att de blir auktoriserade revisorer.

Vi arbetar just nu med att tydliggöra karriärvägarna på Allegretto; Allegretto Hantverkare, Allegretto Delägarprogram, Allegretto Trampolin och Allegretto Specialist. Du får höra mer om dessa när vi ses.